Beoordelingen van Yalla Yalla By L' Oriental Eindhoven

Recente recensies

5.0
Mieke en Rebecca
11 september 2021

Wij hebben heerlijk, luxe gegeten , dit is voor herhaling vatbaar Rebecca is zeer blij in verband met de veganistische optie Hierin is ruime keus De maaltijd was zeer verzorgd en smaakvol

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Eindhoven040
4 september 2021

Gele rijst was erg lekker, maar de friet van de kapsalon was hard en niet lekker. Te vaak herbakken..

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Nicole
3 september 2021

Vriendelijke bediening, stond netjes klaar. Ik had alleen een beetje moeite met bestellen, om meerdere dingen in het winkelwagentje te doen. We hadden eerder hier ook willen bestellen, maar dat lukte helaas niet. Jammer want het eten was heerlijk.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer! Mocht u de volgende keer problemen ondervinden met bestellen kunt u altijd bellen dan helpen we u met uw bestelling!

Miranda
29 augustus 2021

Altijd heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Sabrine
29 augustus 2021

De allerbeste! Eten was weer heerlijk, warm en super vers. Nette bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Adri van Loon
26 augustus 2021

Vorige keer laten bezorgen, nu afgehaald. Maar het is elke keer mooi optijd. Het eten is elke keer heerlijk. Echt een aanrader!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Wim Schijvenaars
24 augustus 2021

Wat doe je als je geen zin hebt om te koken. Precies je laat overheerlijke maaltijden bezorgen. Lekker warm, mooie grote porties en keurig bezorgd.... Jammie jammie Yalla Yalla, Tot een volgende keer....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lucas de Koning
22 augustus 2021

Eten was er super snel en was perfect warm. Frietjes ook nog goed krokant. Schaaltjes waar het in zit zijn geweldig. Bezorger nam goed afstand. Helemaal top en ga zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Marleen
16 augustus 2021

Heerlijk (veganistisch) gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Kim
6 augustus 2021

Top concept! Heerlijk eten en erg leuk dat ze hun eigen borden maken en meegeven.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Nina
26 juli 2021

Heerlijke gerechten en vriendelijke service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Sandra vd Eeden
23 juli 2021

Altijd lekker!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Nora
19 juli 2021

Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ilna
25 juni 2021

Heerlijk gegeten. Zeer smaakvol e voldoende.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Nora
24 juni 2021
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Kim
20 juni 2021

Super lekker verse maaltijden. Porties zijn goed vullend en met veel groente.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Branka
12 juni 2021

Spareribs were a bit tough and not super tasty (still good, just not outstanding)

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Raymond
7 juni 2021

Het was heel lekker! Ik had een menu pita oriental chicken besteld en mijn vriendin de pita vegatarische giro's en de feta salade genomen. Het was een beetje te veel voor mijn vriendin en ik zat er goed vol van. Tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Tim
7 juni 2021

Top service en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Basant
7 juni 2021

Wauw wat een mega service leveren deze mensen! Ik had wat later op de dag een bestelling geplaatst en kreeg netjes een telefoontje met de mededeling dat sommige dingen op waren. Ik kreeg toen de keus om te annuleren of eventueel iets anders te bestellen. We hebben uiteindelijk van alles extra’s in onze bestelling meegekregen en ik kreeg een telefoontje toen de bezorger onderweg was. Het eten kwam lekker vers en warm aan bij ons én ook nog voor de afgesproken bezorgtijd. Echt een top service!! Dit is de reden waarom we hier al vaker hebben besteld. Keep up the good work guys!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Irma
30 mei 2021

Ik bestel hier regelmatig vegan eten en het is altijd vers, lekker en goede portie. Ook ontzettend vriendelijk personeel. Ik raad het mijn omgeving ook aan om hier te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Wim Schijvenaars
25 mei 2021

Zondag 23 mei weer eens besteld bij Yalla Yalla. Voorgaande keren was het eten goed warm, deze keer viel dat wat tegen. De bezorger was ook wat later dan de aangegeven tijd maar dat neem ik voor lief. Door drukte kan ik mij voorstellen dat dat wat langer duurt.... Toch beide feiten weerhouden mij niet om niet meer bij Yalla Yalla te bestellen... Eten op zich was heerlijk...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Brenda
24 mei 2021

Heel lekker en vers

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Arnold
15 mei 2021

Wederom eerlijk gegeten ook onze gasten vonden het lekker. Het leuke is dat het ook nog eens op mooie aardewerk schalen wordt opgediend.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ossi
2 mei 2021

Heel lekker zoals gewend, alle gerechten vegen gehad lekkerste van Eindhoven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Arnold Vos
30 april 2021

Fijne bezorging en op het moment dat de isolatiedoos open ging kwam de heerlijke geur al tegemoet. Het eten is erg lekker en een gezellige opmaak van de schalen. Bedankt👍

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jill
30 april 2021

Het eten was heerlijk en goede service! Bedankt weer.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Bram
29 april 2021

Top eten. Komt heet aan. Mooie porties (hoeft niet bang te zijn dat je te weinig hebt). Goede kwaliteit. Altijd tevreden. Altijd top.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Inge
27 april 2021
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Mahmud
27 april 2021

- 2 out of 3 food was excellent. - Big dish; enough for 3~4 persons

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

James
26 april 2021
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jill
26 april 2021
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Hendriks
18 april 2021

Op tijd bezorgd netjes verpakt en wij hadden kofte besteld. Een goed bereide maaltijd en smakelijk... Voor herhaling vatbaar..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Marjolein
16 april 2021

Gisteren de vegan sparerib-menu besteld en die was écht verrukkelijk

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jill
15 april 2021

Lekker eten, erg vriendelijk personeel.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

wim schijvenaars
6 april 2021

Het was weer genieten. Keurig op de gewenste tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger, goed warm en mooie porties.... Zeker voor herhaling vatbaar...

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Vince
6 april 2021

Erg lekker eten, vriendelijke bezorger.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Remco
4 april 2021
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Anna
3 april 2021

Altijd heerlijk vegan eten!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Abel
22 maart 2021

Altijd top eten en vriendelijke bezorging!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Erwin
22 maart 2021
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Shrestha
21 maart 2021

Heel lekker. Prima op tijd bezorgd.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Irma
7 maart 2021

Vegan ribs waren goddelijk! Heb al best vaak besteld bij jullie en nog nooit slecht gegeten. Keep up the good work!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer !

Luc Vrijken
6 maart 2021

Heerlijk gegeten. 👍👍

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Anoniem
28 februari 2021

Wij bestellen vaker hier, altijd heerlijk (en ruime porties). Vandaag voor het eerst de vegan ribs hier besteld: fantastisch! Wachttijd is wel wat langer, maar tot nu toe altijd binnen de aangegeven tijd geleverd.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Eric
25 februari 2021
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Harriet de Krom
23 februari 2021

Het eten kwam op de juiste tijd. Het is heerlijk, prijs kwaliteit zeker goed. Heb er ook nog de borden bij gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Vincent & Michelle
22 februari 2021

We vinden het altijd heel leuk om hier wat te eten. Deze keer spareribs met gele rijst en en falafel met frietjes. En zonder olijven is geen probleem. We hebben genoten. Het geheel is bezorgd in een handige doos, met zeer gulle portie handreiniger. Tot gauw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Gijs
21 februari 2021

Zeer lekker gegeten. Bezorging was sneller dan verwacht + het was nog lekker warm. Verder ook een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Amanda
15 februari 2021

Heerlijk eten, supervers, snel geleverd. Absoluut een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Dennis
13 februari 2021

Heerlijk gegeten! Nette bezorging, precies op tijd. Kleine kanttekening dat het eten al flink was afgekoeld... maar gezien de vorst en afstand niet zo gek. Prima, en bedankt!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Linda
5 februari 2021

Het was weer heerlijk!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Marco
31 januari 2021

Lekker gegeten, vriendelijke bezorger👍🏻 Hier gaan we zeker vaker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Esther
24 januari 2021

Een favoriet besteladres geworden! Lekker eten en een goede service! Helemaal top!!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Danielle
22 januari 2021

Het eten was eigenlijk heel lekker, alleen de rijst was heel droog. Dat was erg jammer want de rest van het eten was heerlijk. Bezorger bleef zelfs wachten tot het eten op tafel gezet was uit de warmhouddoos. Zeer goede service dus!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Brenda
22 januari 2021

Goed als altijd. Bezorging op genoemde tijd. Eten lekker en warm

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Anoniem
21 januari 2021

Heerlijk 😀. Grote porties.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Cynthia
17 januari 2021

Heerlijk eten, goede service en bezorging is helemaal corona proof

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Erwin
15 januari 2021
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Elfie
15 januari 2021

Het was weer super lekker😋 We hebben genoten. Wij zouden zeggen: ga zo door👍👍

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Remco
11 januari 2021
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Richard
10 januari 2021

Blij dat jullie weer open zijn. Alles was zoals vanouds lekker. Op tijd bezorgd , goede service .Ga zo door, 5 sterren zeker waard.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Marc Bosma
10 januari 2021

Lekker eten en mooi verzorgd in passende borden op tafel!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Kim Geukes
9 januari 2021

Voor ons was dit de eerste keer bestellen. Je moet er even op wachten, maar dan krijg je ook wat!! Vriendelijke service, keramieken borden en héérlijk gekruid eten! Complimenten!! Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer! Dat even wachten komt door de drukte. We bereiden alles vers voor iedere klant ! Van sausjes tot aan salades alles komt uit onze eigen keuken...

Elfie
27 december 2020

Het was weer geweldig lekker. Het zag er ook weer fantastisch uit.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Rabia
24 december 2020

Lekkere gerechten en snelle bezorging!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jozen
20 december 2020

Het eten was heel lekker en de bezorging was ook heel goed gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ilona
20 december 2020

Wat is het verschil tussen kofta en lamsvlees. Ik vond het beiden hetzelfde. En lekker waren ze allebei.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Beste Ilona, Kofta zijn kleine gehaktballetjes, lamsvlees zijn echte vlees stukjes in de tajine. Voor zover ik heb kunnen zien heeft u nog geen tajine met lamsvlees bij ons besteld. Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Brenda
19 december 2020

Lekker als altijd. Nette bezorger en netjes aan de covid maatregelen gehouden

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Hermy
19 december 2020
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Julia
14 december 2020
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Henriette
11 december 2020
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Linda
11 december 2020

Super ervaring. Prijs kwaliteit is echt goed! Bezorging op tijd en zeer vriendelijk. Ook erg leuk dat je de borden mag houden. Ik ga hier zeker veel vaker bestellen!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Irma
10 december 2020

Heerlijk vers eten, en mooi gepresenteerd op de aardewerken borden. Erg leuk om eten zo bezorgd te krijgen.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Dafne
29 november 2020

Eerste keer vandaag besteld. Dit gaan we zeker vaker doen. HEERLIJK!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ilona
29 november 2020

Weer prima 👍👍👍

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Linda
28 november 2020

Heerlijk gegeten met onze familie, veelzijdige smaken, goede kwaliteit, voor ieder wat wils, ook voor diegenen met een wat behoudener smaak :-)

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lisa
26 november 2020

Het was weer heerlijk. Fantastische vegan opties, love it!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ilona
22 november 2020

Wat een heerlijk eten, en wat fijn dat het eten in echt servies direct op tafel geserveerd kan worden, lekker op tijd de tafel dekken , +/- 15 min. Voor afgesproken tijd, en je kunt aan tafel,goed op temperatuur.voor ons een blijvertje. Vraagje...zijn jullie met kerst open?

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer! 1e kerstdag hebben wij een speciaal kerstmenu die u vooraf kunt reserveren. 2e kerstdag zijn wij normaal geopend.

Willemijn
15 november 2020

Heerlijk gegeten! Leuk dat het wordt geserveerd in echt servies, maakt de beleving helemaal af! En het blijft goed warm. Nu al de 2e keer in twee weken besteld, een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

antonis
15 november 2020

Over de eerste twee keer dat we hier besteld hebben heel tevreden, maar deze keer was er aardig wat verkeerd gegaan in de keuken. In onze rijst zat een haar. De groente in de tagine waren snot. Niet de juiste sausen erbij geleverd. Gratis blikje drinken zat er ook niet bij. Helaas was dit niet zoals gehoopt natuurlijk en wordt er iets mee gedaan zodat we hopelijk een volgende keer wel weer van ons eten kunnen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Hind
14 november 2020

Weer heerlijk gegeten alles weer toppieee

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lotte
14 november 2020

Het eten was heerlijk en ruim voldoende. Leuk dat ze zowel vlees ala vegan opties hebben. Bovendien zijn de keramieke schalen die je mag houden echt prachtig. Ons nieuwe favoriete adresje.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor je feedback! Graag tot de volgende keer!

Fouad
12 november 2020

Pita falafel was top. Alleen de kaposalon zat meer friet in dan vlees. Heel bord vol friet en paar stukjes vlees. Dus dat was wel teleurstellend voor 8€

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Julia
9 november 2020

Super. Heerlijk eten, vriendelijke service, schappelijke prijzen, eerder geleverd dan gepland. Lekker om weer eens een keer iets anders te eten. Wij komen hier zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
8 november 2020

Snel goed en super lekker. Top

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Roel
7 november 2020

Lekkere maaltijd voor een lage prijs, heerlijk gegeten. Lekker warm bezorgd.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Melanie
5 november 2020

Super eten en je krijgt veel voor je geld. Tevens zijn de borden heel erg leuk!! Gezond eten, hier ga ik zeker vaker bestellen

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

JB
4 november 2020
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Xxx
24 oktober 2020

Heerlijk eten, goede kwaliteit. Geen onnodig verpakkingsmateriaal. Zeer goede prijzen. Vriendelijke bezorging. Duurde een uur, maar dat is te verwachten op een zaterdagavond.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Marc Martens
18 oktober 2020

Super Lekker en mooi op tijd en warm geleverd, leuk dat je er aardewerk borden/schalen bij krijgt die je mag houden. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Richard
17 oktober 2020

Zoals gewoonlijk, lekker eten en goede bezorg service.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Miranda
11 oktober 2020

Wederom lekker gegeten, alles was warm en op tijd bezorgd.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Emol
9 oktober 2020

Top!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lisa
18 september 2020

Super lekker, als altijd!! Zooo veel vegan opties, je kunt gewoon bijna niet kiezen. Ze zijn allemaal lekker, maar de vegan shoarma en vegan chicken arabica zijn mijn favorieten. Tot de volgende bestelling!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Richard
15 september 2020

Wederom lekker en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Richard
15 september 2020

Wederom lekker en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Younes
13 september 2020

Eten was erg lekker. Wachten waard!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Richard
6 september 2020

Echt super lekker eten. Makkelijk te bestellen, goede bezorging en lekker warm. Ga zo door, als ik 10 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan. Dankjewel voor het lekkere eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

CV
2 september 2020

Wederom zeer tevreden. Goede kwaliteit, lekker eten, bezorging prima op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

HSH
31 augustus 2020
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

M.R
19 augustus 2020

Het eten was lekker en ruim voldoende. Het eten krijg je op borden bezorgd, deze mag je houden. Dit ziet er ook leuk uit. De service is uitstekend! Houden rekening met allergie! In de Vegan tajine mag voor mij persoonlijk meer kruiden zitten. (Maar dat is een persoonlijke smaak) Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Maartje
17 augustus 2020

Heerlijk weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Anita Huizinga
24 juli 2020

Heerlijk gegeten, bestellen zeker weer! Het was gewoon perfect!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Joey Janssen
22 juli 2020

Geweldig eten, mooi verzorgd en helemaal super. Hier zullen wij vaker bestellen!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Hopelijk tot de volgende keer..!

Shariff
19 juli 2020

Helaas was de bestelling niet zoals normaal. Doner bowl was met rijst in plaats van friet en de extra betaalde sauzen zaten er niet bij.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Wat jammer dat uw bestelling niet naar wens was. Hopelijk tot een volgende keer!

GT
16 juli 2020

Heerlijk eten. Top kwaliteit en lekker warm (heet) bezorgd. De keramische borden mag je zelfs houden. Top Top toppp

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Hopelijk tot de volgende bestelling weer!

Verhoek
13 juli 2020

De keren dat wij hier besteld hebben was het eten heerlijk, maar deze keer was het vlees (kip) uitermate zout. En de vega stukjes die de vegetariër uit onze groep had besteld waren zó zout dat ze niet te eten waren. Deze waren duidelijk niet geproefd door de kok voor ze uitgeserveerd waren. Helaas niet helemaal tevreden deze keer. Bezorging was perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Wat jammer dat deze keer niet alles naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer...

Tes
12 juli 2020

Zoals altijd weer super! Het beste adres voor vegan eten. Alles super vers en heel smakelijk. Nancy zorgt ervoor dat vegan eten anders is dan anders. Mooie smaken en heerlijke kruiden.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Wat een leuke review! thanks Tessa! Graag tot de volgende bestelling weer..

Tyana
29 juni 2020

Erg lekker vegan gegeten! Wat ik oorspronkelijk wilde was niet meer beschikbaar maar hier werd ik netjes over gebeld en mijn nieuwe keuze was greaat :)

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Fijn dat alles toch nog naar wens is geweest! bedankt voor uw feedback! hopelijk tot een volgende keer..

Tarika Chopra
27 juni 2020

Loved the quality and taste of food.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Thank you for your feedback! Hopefully you will order again!

Suzanne
22 juni 2020

Precies op tijd bezorgd, nog steeds warm, ondanks dat het best een bezorgafstand was. .. Heerlijk al die vegan opties, weer een extra plek waar je terecht kan als vegan. Het was een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding... (veel ;-)) Voor mij hoeft niet alles perse met vleesvervangers, alleen groenten is ook top, maar dit was wel heel lekker.. dank voor het eten... en de grote hoeveelheid keuzeopties (friet mag alleen minder hard gebakken..)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Uw speciale voorkeuren kunt u in de opmerkingen bij uw bestelling vermelden ;) Graag tot de volgende keer!

Tes
18 juni 2020

Keer op keer is het eten zo lekker, goed gekruid en alles vers. Wij zullen zeker vaker bestellen hier!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Fijn dat alles iedere keer naar wens is! Graag tot de volgende keer!

Jan
12 juni 2020

Heerlijk gegeten en geweldige service. Wij komen terug!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Jullie zijn altijd welkom! Graag tot de volgende keer!

Manfred
30 mei 2020

Zoals altijd stelt Yalla Yalla niet teleur. Heerlijk eten, in ons geval vegan. De bezorging is vriendelijk en snel.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Houd onze website goed in de gaten... Volgende week nog meer vegan ❤

Hayley
30 mei 2020

Het was lekker. Het is leuk met de bordjes.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback!

Bram
28 mei 2020

Wederom top, eten was weer geweldig, nette bezorging. Wij blijven hier lekker bestellen :)

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Hopelijk weer tot de volgende keer!

BMG
28 mei 2020

liefde

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

meindert
19 mei 2020

Heerlijk (afhaal) gegeten, fijne smaken, voor herhaling vatbaar. Als je toch zulke overburen hebt...........

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Als ik had geweten dat u besteld had dan had ik dat natuurlijk gewoon tussendoor even kunnen afgeven! Graag tot de volgende bestelling weer!

Bram
11 mei 2020

Het eten was wederom heerlijk. De kwaliteit en hoeveelheid zijn elke keer exact t zelfde, en zijn super. Eten ook perfect op tijd en heet geleverd. Erg tevreden, wij blijven komen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Fijn om te horen! Dank u wel voor uw feedback!

nico goverde
9 mei 2020

punctuele levering en uitstekende kwaliteit.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback!

Marije
9 mei 2020

Lekker eten , mooi verzorgd en snel bezorgd.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback!

Serena
7 mei 2020

Gewoon goed! Ik kan er niet veel anders van maken. Veel (veganistische) keus, heerlijk en snelle bezorging. En goede prijsverhouding.Je krijgt waar voor je geld.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

Anoniem
5 mei 2020
Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Thank you for your feedback!

kelly
4 mei 2020

Food was amazing and a lot of it. also you get wonderful plates with it!! will definately order more!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Thank you for your feedback!

Maartje
2 mei 2020

Super lekker eten, fijn dat er vegan opties zijn! Daarnaast leuk dat het in keramieken bakjes geserveerd wordt. Bezorging was sneller dan aangegeven, dus helemaal top!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

Fons
29 april 2020

Heerlijk zoals altijd. De vegan gerechten zijn uniek en super lekker. Yalla Yalla steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Hopelijk kunnen we binnenkort ook een vegan kapsalon bestellen.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Heel erg fijn om te horen dat alles goed in de smaak valt! Dank u wel voor uw feedback!

Mieke
28 april 2020

Het eten was heerlijk en zag er weer prachtig uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

peter bierens
28 april 2020

Was heerlijk en goed op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

Esther
28 april 2020

Wij bestellen hier altijd de veganistische maaltijden en die zijn super! En de keramieken schaaltjes vind ik helemaal top 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

Suzanne
23 april 2020

Lekker eten, goed gekruid, leuke bordjes, niet duur. Gewoon een fijne plek met veel vegan aanbod!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

Bram
20 april 2020

Het eten was echt heel erg lekker. Ook genoeg per portie. Bezorging ook goed, eten was nog heet. De vegan gyros was alleen echt heel zout (te). Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Super bedankt voor uw feedback!

Miranda
20 april 2020

Altijd zeer tevreden. Helaas waren deze keer de frietjes niet gaar. De rest van de bestelling was erg lekker en zeer goed op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Beste Miranda, wat vervelend om te horen dat de frietjes niet goed waren. De afstand is een puntje waardoor de frietjes wellicht slap zijn geworden. We kunnen de volgende keer eventueel proberen om de frietjes apart te verpakken als u dat wilt geef dat aub aan bij de opmerkingen. Gelukkig was de rest van de bestelling wel goed!

Hanneke
6 april 2020

Wij vonden het eten super lekker! Goede prijs-kwaliteit verhouding doordat er een heerlijke salade bij zit. We gaan zeker nog een keer bestellen. Wij hadden Tajines en hebben nu redelijk wat aardewerk, is het mogelijk dat bij een volgende bestelling in te leveren?

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Beste Hanneke, Leuk om te horen dat alle naar wens is geweest ;) Wij serveren inderdaad bijna alles op echte borden om het milieu te sparen. Je kunt de borden bij je volgende bestelling weer mee teruggeven, je mag de borden ook houden. Er is op dit moment ook nog een actie lopende dat als je 6 borden hebt gespaard je ze bij ons kunt komen inleveren en je daarvoor een handbeschilderd exemplaar mag uitkiezen!

Jasmijn
4 april 2020
Maartje
13 februari 2020
Ruud Vd Heijden
13 februari 2020

Lekker! Maar wel onze extra sauzen vergeten :(

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental

Wat vervelend om te horen! Kunt u dit vermelden bij uw volgende bestelling dan maken wij dit goed!