Reviews from Yalla Yalla By L' Oriental Eindhoven

Recent reviews

5.0
Stijn
25 September 2022

Eten was top, zoals altijd. Aardige bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruben
20 September 2022

Bestelling om 17:15 geplaatst het eten was er pas om 19:45. Alle warme gerechten waren volledig koud. Direct na de bezorging heb ik contact opgenomen met Yalla Yalla. Ik zou later opnieuw benaderd worden en dit is niet meer gebeurt. Na opnieuw opwarmen smaakte het eten wel erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rotterdammert
19 September 2022

Al meerder keren bij Yalla Yalla besteld en iedere keer is het eten fantastisch. Erg leuk dat alle gerechten op aardewerken schotels en tajines in aardewerken potjes wordt geserveerd. Helaas kunnen we hier alleen tijdens onze vakanties en weekenden op de camping bestellen, maar dat houdt het "exclusief". Ga zo door!

Alexander
17 September 2022

Smaak was prima, helaas wel lange bezorgtijd (17.15h besteld en pas om18.40h bestelling geleverd). Daarnaast veel bot en weinig vlees in de lams tajine.

Samantha
23 August 2022

Heerlijk vers eten! En super fijn dat jullie ook vegan opties hebben.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kris
5 August 2022

Het was weer heerlijk! Tot snel

N.
10 July 2022

Het eten is heerlijk! De bezorging daarentegen.. helaas ging er vanuit beide kanten iets mis met de betaling tijdens het bezorgen waardoor de bezorger terug moest komen. Ik vond het erg netjes vanuit ons dat we gebeld hebben omdat er geen betaling had plaats gevonden. Toen de bezorger terug kwam voor de betaling werd er nog net niet tegen me geschreeuwd dat het mijn eigen verantwoordelijkheid was om te betalen en dat het vooral niet zijn fout was. En dat terwijl ik met een huilende baby op mijn arm aan de deur stond. Heel erg jammer, tegen het agressieve aan. Zal niet snel nog een keer bestellen door deze ervaring.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fons
26 June 2022

Het beste en lekkerste restaurant van Eindhoven. Ook voor vegans. Smaakvolle gerechten, kleurrijke borden én hartelijke service.

Tara
12 June 2022

Wat een heerlijk authentiek eten! Zelfs met bestellen prachtig geserveerd en zéér smakelijk. Ook bezorging was sneller dan verwacht. Wij gaan zeker vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin
10 June 2022

Heeeerlijk!

Marlotte Nijland
7 June 2022

Ruim twee uur moeten wachten op 1 salade en 1 kapsalon en wat dessert (18:45 besteld, 20:50 bezorgd). Bij twee! opmerkingvelden netjes gevraagd of het aub zonder verse koriander kan. Op allebei de gerechten een berg koriander. Jammer, echt mijn lievelingsrestaurant maar op deze manier stoppen we er een keer mee.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Beste Marlotte, Bedankt voor je feedback! Gisteren was het inderdaad druk en als er dan pas later op de avond besteld wordt dan zijn de levertijden inderdaad langer. Verder hebben wij de opmerkingen gelezen maar wij dachten dat deze opmerkingen niet voor ons bedoeld waren omdat wij geen verse koriander gebruiken. We gebruiken nooit koriander ook niet in onze gerechten omdat heel veel mensen dit niet lekker vinden. Wij gebruiken als garnering verse peterselie. Afhalen kan bij ons altijd sneller en je bent ook van harte welkom om in ons restaurant te komen eten. Fijne dag! Yalla Yalla

Dvb
29 May 2022

Lekker eten, maar wel te laat bezorgd. Aanrader als je geen haast hebt

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

charlène
17 May 2022

nice pitas, vraiment gourmand! merci

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Esther
16 May 2022

Ruime vegan keuze en altijd heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Francesco De Fazio
9 May 2022
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ilias van Tongeren
1 May 2022

Lekker eten, leuk dat de borden gehouden mogen worden.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

maurice
30 April 2022
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jelle
25 April 2022

Bezorging was ontzettend snel. binnen 40 bezorg in Son en Breugel wat 15-20 minuten rijden zou moeten zijn. eten was zoals altijd erg lekker en mooie borden die je na het eten mag houden

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jarl
22 April 2022

Echt super lekker! Gaan we vaker bestellen!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

James Reijnhout
18 April 2022

Dank je wel, Nancy en Mejdi, voor het super lekker eten, wij gaan zeker bij jullie eten in het restaurant

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lindy
4 April 2022

Erg lekker eten en snel geleverd! Aanrader!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Amy
2 April 2022

Ronduit fantastisch, ik introduceer dit bij zo veel mogelijk vrienden en bekenden. Top! Vers, lekker en gevarieerd

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Romina
2 April 2022

Zoals altijd...heerlijk

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

J
29 March 2022

Lekker eten en hele vriendelijke bezorging. Het eten smaakt in de aardewerk schaaltjes veel beter dan de standaard plastic bakjes die je overal krijgt. Goeie restaurant!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ilona
28 March 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Julie
21 March 2022

Het is ontzettend lekker, echt een aanrader

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Epoe
20 March 2022

Wederom heerlijk gegeten!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Anna Robin van Gestel
19 March 2022

Super lekker! Best vegan food 😍

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Helma
18 March 2022

Wederom heerlijk gegeten, lekkere bowls besteld met komijnrijst en humus. Echte aanrader!!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lydia Bouwmans
13 March 2022

Voor de eerste keer bestelt. Het eten was heerlijk, ik zelf had de falafelbowl. De grote besteld misschien net een stukje meer falafel op zo’n groot bord maar het smaakte verrukkelijk allemaal. De bezorging was ook goed.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Willem
12 March 2022
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Amy
12 March 2022

Echt fantastisch, ik ben fan

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Youssra
1 March 2022
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Joëlla
26 February 2022
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Romina
14 February 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk 😇❤❤

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lisa
12 February 2022

Fantastisch, net als altijd! Extra complimenten voor de soep.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Petra
12 February 2022

Heerlijk eten. Goede service. Eten nog lekker warm bij levering. Schalen/bowls die je mag houden zijn erg leuk!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Yvonne
11 February 2022
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

GW
8 February 2022
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Wim Schijvenaars
7 February 2022

Nadat ik vorige week een iets minder positieve reactie had geplaats kan ik deze keer alleen maar vol lof spreken over de kwaliteit en hoeveelheid eten. Yalla Yalla het was weer als vanouds.......overheerlijk en gebracht door een vriendelijke bezorger die keurig de Corona regels in acht nam... Top...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Laurent
5 February 2022

Super lekker

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Wim Schijvenaars
31 January 2022

Zondag jl een Tajine Kolla Lamsvlees besteld en laten bezorgen. Bezorger was vriendelijk en hield keurig afstand i.v.m. Corona. Super. Maar het eten viel tegen en wel om de volgende reden. Dat aan lamsvlees beentjes/botjes zitten is logisch maar dat er 3 grote stukken been in zitten zonder vlees kan volgens mij niet de bedoeling zijn. In verhouding zat er dus heel weinig vlees bij. Ook de seizoensgroente (boontjes en erwtjes was zo maar magertjes. Jammer. Overings wat we hadden smaakte heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

ellen lodewijks
23 January 2022

Heerlijk gegeten ! Nieuwe favoriet erbij!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Cynthia
18 January 2022

Heerlijk eten, voor.ieder wat wils en ook nog eens mooi geserveerd op servies

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Chuong
17 January 2022

Ruime porties, eten was lekker

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!  

Romina
16 January 2022

Het was weer heerlijk 🥰

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!  

Koen
15 January 2022

Was weer zeer smakelijk! Deze keer gekozen voor afhalen, erg vriendelijke mensen.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Sander
13 January 2022

Het was top!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Marjolein
9 January 2022

Zoals altijd super lekker!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Emile Nagel
9 January 2022

Verrassend lekker, heel erg smakelijk ! Echt een aanrader! En ontzettend leuk dat je de schaal waarin het geleverd wordt mag houden !! Heel erg leuk en origineel !! Gaan we vaker doen !!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Nisrin
8 January 2022

Eten was oke.. De vriendelijkheid was er totaal niet, jammer.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Jammer dat u dit zo heeft ondervonden. Ik heb u telefonisch uitgelegd dat het erg druk was en dat de verwachte levertijd de tijd was die werd aangegeven in de bevestigingsmail. Ik heb u vriendelijk aangeboden uw bestelling te annuleren zodat u ergens anders zou kunnen bestellen echter heeft u er zelf voor gekozen te wachten en uw akkoord gegeven om de bestelling alsnog te ontvangen. We hebben uw bestelling warm en ruim op tijd zelfs eerder dan verwachting geleverd. Bedankt voor uw feedback en graag tot de volgende keer!

Meindert
5 January 2022

Wederom lekker gegeten, nu op nieuwe locatie, mooi hoor!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Helma
3 January 2022

Wij hebben verschillende bowls besteld, tjiros, oriental chicken, arabica chicken, döner en de merguez bowl; wij vinden ze allemaal erg lekker, vooral met rijst en hummus en de tomatensaus vind ik ook een aanrader. Ik ga hier zeker vaker bestellen!! 5 sterren!!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Roel
3 January 2022

Wat een leuk concept, en wat een mooi verzorgd en lekker eten. Wel jammer dat bij de Yalla Yalla Mix 3 sauzen hadden moeten zitten, die alle 3 ontbraken, want zonder de saus was het een beetje droog.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Miriam
2 January 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Yvonne
1 January 2021

Super lekker eten

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Thijs
30 December 2021

Aangegeven dat we 6 bordjes zouden meegeven dan zouden we een mooi bord terug krijgen. Helaas vergeten zouden ze nog komen brengen, de 6 bordjes wel meegegeven. Nog niet gezien. Het eten was zoals altijd heel heel heel erg goed.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jan Jelle
30 December 2021

Lekker eten, goede hoeveelheid en een scherpe prijs!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Tessa
29 December 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Alles super vers en heel smakelijk. De bezorging was zeer netjes en vriendelijk.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Edwin
29 December 2021

Voor het eerst geweest, maar zeker niet de laatste keer! Vriendelijk geholpen, ruime hoeveelheid en goede kwaliteit! Aanrader!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Hugo van Dijken
29 December 2021

Heerlijk gegeten. Extra complimentje voor de sfeervolle schaaltjes.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

S
28 December 2021

Zeer smaakvol, lekker warm en altijd weer vriendelijke bezorging!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Fons
26 December 2021

De vegan tajine kolla is geweldig lekker! Ook een aanrader voor niet-veganisten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Romina
19 December 2021

Was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

ilona
19 December 2021

in eenwoord ' " HEERLIJK"

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jolanda
13 December 2021

Heerlijk gegeten en aangeleverd in een prachtige schaal die we mogen houden! Niet geleverd in plastic, geweldig !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Tony
9 December 2021

Het eten was geweldig, meer dan optijd bezorgd en perfect op temperatuur. Het enige nadeel is dat ik hier niet eerder heb besteld!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Nathalie
4 December 2021

Perfecte timing, erg lekker en super veel. En leuk dat je de borden mag houden. We gaan zeker nog eens een bestelling plaatsen.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Oosterwijk
3 December 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Miranda
2 December 2021

Heel lekker vers eten ,aardige bezorger en snel bezorgd

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Miranda
21 November 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Tom
20 November 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Joep Linssen
20 November 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Vere
18 November 2021

Wij zijn fan!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Vincent and Michelle
8 November 2021

The food was supper good and just want to give a heads up. The disches are blazing hot so you are warend before you burning you finger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Rebecca Ash Ravenia
23 October 2021

Het was weer heerlijk, ik heb hier al een keer eerder met mijn moeder besteld, nu met een vriendin en we hebben perfect en heerlijk gegeten. De kwaliteit van het eten is hier fantastisch. Ik kan niet wachten tot de volgende keer!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jesper
17 October 2021

Heerlijk eten, goedkoop en meer dan genoeg voer bij een bowl

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Paul
17 October 2021

Goed.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Michiel
16 October 2021

Lekker eten en grote porties. Kwam zelfs iets eerder dan gepland en daarvan word je per mail op de hoogte gehouden. Aardige bezorger en heb nog nooit mijn eten zo warm en mooi verpakt (aardewerk schalen) ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Joy
2 October 2021

Het eten was lekker. Één zo’n bord is wel veel voor één persoon. De borden waarin het eten bezorgd worden zijn mooi. Ben voornemens ze te sparen.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Tony Arends
2 October 2021

Ik bestel graag omdat jullie (bijna) geen plastic wegwerpverpakkingen gebruiken. Binnenkort breng ik de borden weer terug :)

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lenne
2 October 2021

Eten was weer fantastisch en de bezorging vriendelijk, maar het duurde vrij lang, namelijk 1.5 uur, voordat de bestelling werd bezorgd.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Erik van Roon
1 October 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Vincent and Michelle
26 September 2021

Normaal klopt alles helemaal. Deze keer helaas niet helemaal. Gebeld en vriendelijk behandel en snel hersteld. Toch weer een bijzondere avond met heerlijke gerechten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Brenda
25 September 2021

Heerlijk gegeten, alles vers en ook heel mals vlees. Werd ook in leuke schaaltjes bezorgd en heel erg warm nog. Vriendelijke bezorging.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Leanne
23 September 2021

Heerlijk vers eten. Goed gevulde pita broodjes en salade. De kip en falafel waren super lekker. Alles is goed verpakt, warm en vers. De schaaltjes zijn een heel leuke bonus.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank je wel voor je feedback! Graag tot de volgende keer!

Brenda
23 September 2021

Lekker en warm als altijd.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank je wel voor je feedback! Graag tot de volgende keer!

Ilona
20 September 2021

Teleurstellend. Vlees taai, en de frites leken wel of zevoor de zoveelste keer gebakken waren , keihard. Om 17.53 bericht uw eten is onderweg pas om 18,35 geleverd....dus lauw. Eerder lekkerder gegeten bij yallayalla.jammer!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank je wel voor je feedback! Graag tot de volgende keer!

Fre Hoogendoorn
19 September 2021

Een sterretje minder, omdat nu voor de tweede keer de bestelling verkeerd geleverd werd (rijst i.p.v. friet voor iemand die niet van rijst houdt).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Onze excuses voor het verkeerde gerecht. Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Mieke en Rebecca
11 September 2021

Wij hebben heerlijk, luxe gegeten , dit is voor herhaling vatbaar Rebecca is zeer blij in verband met de veganistische optie Hierin is ruime keus De maaltijd was zeer verzorgd en smaakvol

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Eindhoven040
4 September 2021

Gele rijst was erg lekker, maar de friet van de kapsalon was hard en niet lekker. Te vaak herbakken..

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Nicole
3 September 2021

Vriendelijke bediening, stond netjes klaar. Ik had alleen een beetje moeite met bestellen, om meerdere dingen in het winkelwagentje te doen. We hadden eerder hier ook willen bestellen, maar dat lukte helaas niet. Jammer want het eten was heerlijk.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer! Mocht u de volgende keer problemen ondervinden met bestellen kunt u altijd bellen dan helpen we u met uw bestelling!

Miranda
29 August 2021

Altijd heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Sabrine
29 August 2021

De allerbeste! Eten was weer heerlijk, warm en super vers. Nette bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Adri van Loon
26 August 2021

Vorige keer laten bezorgen, nu afgehaald. Maar het is elke keer mooi optijd. Het eten is elke keer heerlijk. Echt een aanrader!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Wim Schijvenaars
24 August 2021

Wat doe je als je geen zin hebt om te koken. Precies je laat overheerlijke maaltijden bezorgen. Lekker warm, mooie grote porties en keurig bezorgd.... Jammie jammie Yalla Yalla, Tot een volgende keer....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lucas de Koning
22 August 2021

Eten was er super snel en was perfect warm. Frietjes ook nog goed krokant. Schaaltjes waar het in zit zijn geweldig. Bezorger nam goed afstand. Helemaal top en ga zeker nog eens bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Marleen
16 August 2021

Heerlijk (veganistisch) gegeten!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Kim
6 August 2021

Top concept! Heerlijk eten en erg leuk dat ze hun eigen borden maken en meegeven.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Nina
26 July 2021

Heerlijke gerechten en vriendelijke service!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Sandra vd Eeden
23 July 2021

Altijd lekker!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Nora
19 July 2021

Top!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ilna
25 June 2021

Heerlijk gegeten. Zeer smaakvol e voldoende.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Nora
24 June 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Kim
20 June 2021

Super lekker verse maaltijden. Porties zijn goed vullend en met veel groente.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Branka
12 June 2021

Spareribs were a bit tough and not super tasty (still good, just not outstanding)

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Raymond
7 June 2021

Het was heel lekker! Ik had een menu pita oriental chicken besteld en mijn vriendin de pita vegatarische giro's en de feta salade genomen. Het was een beetje te veel voor mijn vriendin en ik zat er goed vol van. Tot een volgende keer!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Tim
7 June 2021

Top service en lekker eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Basant
7 June 2021

Wauw wat een mega service leveren deze mensen! Ik had wat later op de dag een bestelling geplaatst en kreeg netjes een telefoontje met de mededeling dat sommige dingen op waren. Ik kreeg toen de keus om te annuleren of eventueel iets anders te bestellen. We hebben uiteindelijk van alles extra’s in onze bestelling meegekregen en ik kreeg een telefoontje toen de bezorger onderweg was. Het eten kwam lekker vers en warm aan bij ons én ook nog voor de afgesproken bezorgtijd. Echt een top service!! Dit is de reden waarom we hier al vaker hebben besteld. Keep up the good work guys!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Irma
30 May 2021

Ik bestel hier regelmatig vegan eten en het is altijd vers, lekker en goede portie. Ook ontzettend vriendelijk personeel. Ik raad het mijn omgeving ook aan om hier te bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Wim Schijvenaars
25 May 2021

Zondag 23 mei weer eens besteld bij Yalla Yalla. Voorgaande keren was het eten goed warm, deze keer viel dat wat tegen. De bezorger was ook wat later dan de aangegeven tijd maar dat neem ik voor lief. Door drukte kan ik mij voorstellen dat dat wat langer duurt.... Toch beide feiten weerhouden mij niet om niet meer bij Yalla Yalla te bestellen... Eten op zich was heerlijk...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Brenda
24 May 2021

Heel lekker en vers

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Arnold
15 May 2021

Wederom eerlijk gegeten ook onze gasten vonden het lekker. Het leuke is dat het ook nog eens op mooie aardewerk schalen wordt opgediend.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ossi
2 May 2021

Heel lekker zoals gewend, alle gerechten vegen gehad lekkerste van Eindhoven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Arnold Vos
30 April 2021

Fijne bezorging en op het moment dat de isolatiedoos open ging kwam de heerlijke geur al tegemoet. Het eten is erg lekker en een gezellige opmaak van de schalen. Bedankt👍

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jill
30 April 2021

Het eten was heerlijk en goede service! Bedankt weer.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Bram
29 April 2021

Top eten. Komt heet aan. Mooie porties (hoeft niet bang te zijn dat je te weinig hebt). Goede kwaliteit. Altijd tevreden. Altijd top.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Inge
27 April 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Mahmud
27 April 2021

- 2 out of 3 food was excellent. - Big dish; enough for 3~4 persons

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

James
26 April 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jill
26 April 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Hendriks
18 April 2021

Op tijd bezorgd netjes verpakt en wij hadden kofte besteld. Een goed bereide maaltijd en smakelijk... Voor herhaling vatbaar..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Marjolein
16 April 2021

Gisteren de vegan sparerib-menu besteld en die was écht verrukkelijk

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jill
15 April 2021

Lekker eten, erg vriendelijk personeel.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

wim schijvenaars
6 April 2021

Het was weer genieten. Keurig op de gewenste tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger, goed warm en mooie porties.... Zeker voor herhaling vatbaar...

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Vince
6 April 2021

Erg lekker eten, vriendelijke bezorger.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Remco
4 April 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Anna
3 April 2021

Altijd heerlijk vegan eten!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Abel
22 March 2021

Altijd top eten en vriendelijke bezorging!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Erwin
22 March 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Shrestha
21 March 2021

Heel lekker. Prima op tijd bezorgd.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Irma
7 March 2021

Vegan ribs waren goddelijk! Heb al best vaak besteld bij jullie en nog nooit slecht gegeten. Keep up the good work!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer !

Luc Vrijken
6 March 2021

Heerlijk gegeten. 👍👍

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Anoniem
28 February 2021

Wij bestellen vaker hier, altijd heerlijk (en ruime porties). Vandaag voor het eerst de vegan ribs hier besteld: fantastisch! Wachttijd is wel wat langer, maar tot nu toe altijd binnen de aangegeven tijd geleverd.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Eric
25 February 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Harriet de Krom
23 February 2021

Het eten kwam op de juiste tijd. Het is heerlijk, prijs kwaliteit zeker goed. Heb er ook nog de borden bij gekregen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Vincent & Michelle
22 February 2021

We vinden het altijd heel leuk om hier wat te eten. Deze keer spareribs met gele rijst en en falafel met frietjes. En zonder olijven is geen probleem. We hebben genoten. Het geheel is bezorgd in een handige doos, met zeer gulle portie handreiniger. Tot gauw!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Gijs
21 February 2021

Zeer lekker gegeten. Bezorging was sneller dan verwacht + het was nog lekker warm. Verder ook een vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Amanda
15 February 2021

Heerlijk eten, supervers, snel geleverd. Absoluut een aanrader en voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Dennis
13 February 2021

Heerlijk gegeten! Nette bezorging, precies op tijd. Kleine kanttekening dat het eten al flink was afgekoeld... maar gezien de vorst en afstand niet zo gek. Prima, en bedankt!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Linda
5 February 2021

Het was weer heerlijk!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Marco
31 January 2021

Lekker gegeten, vriendelijke bezorger👍🏻 Hier gaan we zeker vaker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Esther
24 January 2021

Een favoriet besteladres geworden! Lekker eten en een goede service! Helemaal top!!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Danielle
22 January 2021

Het eten was eigenlijk heel lekker, alleen de rijst was heel droog. Dat was erg jammer want de rest van het eten was heerlijk. Bezorger bleef zelfs wachten tot het eten op tafel gezet was uit de warmhouddoos. Zeer goede service dus!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Brenda
22 January 2021

Goed als altijd. Bezorging op genoemde tijd. Eten lekker en warm

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Anoniem
21 January 2021

Heerlijk 😀. Grote porties.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Cynthia
17 January 2021

Heerlijk eten, goede service en bezorging is helemaal corona proof

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Erwin
15 January 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Elfie
15 January 2021

Het was weer super lekker😋 We hebben genoten. Wij zouden zeggen: ga zo door👍👍

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Remco
11 January 2021
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Richard
10 January 2021

Blij dat jullie weer open zijn. Alles was zoals vanouds lekker. Op tijd bezorgd , goede service .Ga zo door, 5 sterren zeker waard.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Marc Bosma
10 January 2021

Lekker eten en mooi verzorgd in passende borden op tafel!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Kim Geukes
9 January 2021

Voor ons was dit de eerste keer bestellen. Je moet er even op wachten, maar dan krijg je ook wat!! Vriendelijke service, keramieken borden en héérlijk gekruid eten! Complimenten!! Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer! Dat even wachten komt door de drukte. We bereiden alles vers voor iedere klant ! Van sausjes tot aan salades alles komt uit onze eigen keuken...

Elfie
27 December 2020

Het was weer geweldig lekker. Het zag er ook weer fantastisch uit.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Rabia
24 December 2020

Lekkere gerechten en snelle bezorging!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Jozen
20 December 2020

Het eten was heel lekker en de bezorging was ook heel goed gedaan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ilona
20 December 2020

Wat is het verschil tussen kofta en lamsvlees. Ik vond het beiden hetzelfde. En lekker waren ze allebei.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Beste Ilona, Kofta zijn kleine gehaktballetjes, lamsvlees zijn echte vlees stukjes in de tajine. Voor zover ik heb kunnen zien heeft u nog geen tajine met lamsvlees bij ons besteld. Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Brenda
19 December 2020

Lekker als altijd. Nette bezorger en netjes aan de covid maatregelen gehouden

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Hermy
19 December 2020
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Julia
14 December 2020
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Henriette
11 December 2020
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Linda
11 December 2020

Super ervaring. Prijs kwaliteit is echt goed! Bezorging op tijd en zeer vriendelijk. Ook erg leuk dat je de borden mag houden. Ik ga hier zeker veel vaker bestellen!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Irma
10 December 2020

Heerlijk vers eten, en mooi gepresenteerd op de aardewerken borden. Erg leuk om eten zo bezorgd te krijgen.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Dafne
29 November 2020

Eerste keer vandaag besteld. Dit gaan we zeker vaker doen. HEERLIJK!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ilona
29 November 2020

Weer prima 👍👍👍

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Linda
28 November 2020

Heerlijk gegeten met onze familie, veelzijdige smaken, goede kwaliteit, voor ieder wat wils, ook voor diegenen met een wat behoudener smaak :-)

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lisa
26 November 2020

Het was weer heerlijk. Fantastische vegan opties, love it!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Ilona
22 November 2020

Wat een heerlijk eten, en wat fijn dat het eten in echt servies direct op tafel geserveerd kan worden, lekker op tijd de tafel dekken , +/- 15 min. Voor afgesproken tijd, en je kunt aan tafel,goed op temperatuur.voor ons een blijvertje. Vraagje...zijn jullie met kerst open?

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer! 1e kerstdag hebben wij een speciaal kerstmenu die u vooraf kunt reserveren. 2e kerstdag zijn wij normaal geopend.

Willemijn
15 November 2020

Heerlijk gegeten! Leuk dat het wordt geserveerd in echt servies, maakt de beleving helemaal af! En het blijft goed warm. Nu al de 2e keer in twee weken besteld, een echte aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

antonis
15 November 2020

Over de eerste twee keer dat we hier besteld hebben heel tevreden, maar deze keer was er aardig wat verkeerd gegaan in de keuken. In onze rijst zat een haar. De groente in de tagine waren snot. Niet de juiste sausen erbij geleverd. Gratis blikje drinken zat er ook niet bij. Helaas was dit niet zoals gehoopt natuurlijk en wordt er iets mee gedaan zodat we hopelijk een volgende keer wel weer van ons eten kunnen genieten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Hind
14 November 2020

Weer heerlijk gegeten alles weer toppieee

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lotte
14 November 2020

Het eten was heerlijk en ruim voldoende. Leuk dat ze zowel vlees ala vegan opties hebben. Bovendien zijn de keramieke schalen die je mag houden echt prachtig. Ons nieuwe favoriete adresje.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor je feedback! Graag tot de volgende keer!

Fouad
12 November 2020

Pita falafel was top. Alleen de kaposalon zat meer friet in dan vlees. Heel bord vol friet en paar stukjes vlees. Dus dat was wel teleurstellend voor 8€

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Julia
9 November 2020

Super. Heerlijk eten, vriendelijke service, schappelijke prijzen, eerder geleverd dan gepland. Lekker om weer eens een keer iets anders te eten. Wij komen hier zeker terug!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
8 November 2020

Snel goed en super lekker. Top

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Roel
7 November 2020

Lekkere maaltijd voor een lage prijs, heerlijk gegeten. Lekker warm bezorgd.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Melanie
5 November 2020

Super eten en je krijgt veel voor je geld. Tevens zijn de borden heel erg leuk!! Gezond eten, hier ga ik zeker vaker bestellen

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

JB
4 November 2020
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Xxx
24 October 2020

Heerlijk eten, goede kwaliteit. Geen onnodig verpakkingsmateriaal. Zeer goede prijzen. Vriendelijke bezorging. Duurde een uur, maar dat is te verwachten op een zaterdagavond.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Marc Martens
18 October 2020

Super Lekker en mooi op tijd en warm geleverd, leuk dat je er aardewerk borden/schalen bij krijgt die je mag houden. Zeker een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Richard
17 October 2020

Zoals gewoonlijk, lekker eten en goede bezorg service.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Miranda
11 October 2020

Wederom lekker gegeten, alles was warm en op tijd bezorgd.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Emol
9 October 2020

Top!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Lisa
18 September 2020

Super lekker, als altijd!! Zooo veel vegan opties, je kunt gewoon bijna niet kiezen. Ze zijn allemaal lekker, maar de vegan shoarma en vegan chicken arabica zijn mijn favorieten. Tot de volgende bestelling!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Richard
15 September 2020

Wederom lekker en goede service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Richard
15 September 2020

Wederom lekker en goede service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Younes
13 September 2020

Eten was erg lekker. Wachten waard!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Richard
6 September 2020

Echt super lekker eten. Makkelijk te bestellen, goede bezorging en lekker warm. Ga zo door, als ik 10 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan. Dankjewel voor het lekkere eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

CV
2 September 2020

Wederom zeer tevreden. Goede kwaliteit, lekker eten, bezorging prima op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

HSH
31 August 2020
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

M.R
19 August 2020

Het eten was lekker en ruim voldoende. Het eten krijg je op borden bezorgd, deze mag je houden. Dit ziet er ook leuk uit. De service is uitstekend! Houden rekening met allergie! In de Vegan tajine mag voor mij persoonlijk meer kruiden zitten. (Maar dat is een persoonlijke smaak) Voor herhaling vatbaar!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Maartje
17 August 2020

Heerlijk weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Anita Huizinga
24 July 2020

Heerlijk gegeten, bestellen zeker weer! Het was gewoon perfect!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Graag tot de volgende keer!

Joey Janssen
22 July 2020

Geweldig eten, mooi verzorgd en helemaal super. Hier zullen wij vaker bestellen!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Hopelijk tot de volgende keer..!

Shariff
19 July 2020

Helaas was de bestelling niet zoals normaal. Doner bowl was met rijst in plaats van friet en de extra betaalde sauzen zaten er niet bij.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Wat jammer dat uw bestelling niet naar wens was. Hopelijk tot een volgende keer!

GT
16 July 2020

Heerlijk eten. Top kwaliteit en lekker warm (heet) bezorgd. De keramische borden mag je zelfs houden. Top Top toppp

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Hopelijk tot de volgende bestelling weer!

Verhoek
13 July 2020

De keren dat wij hier besteld hebben was het eten heerlijk, maar deze keer was het vlees (kip) uitermate zout. En de vega stukjes die de vegetariër uit onze groep had besteld waren zó zout dat ze niet te eten waren. Deze waren duidelijk niet geproefd door de kok voor ze uitgeserveerd waren. Helaas niet helemaal tevreden deze keer. Bezorging was perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Wat jammer dat deze keer niet alles naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer...

Tes
12 July 2020

Zoals altijd weer super! Het beste adres voor vegan eten. Alles super vers en heel smakelijk. Nancy zorgt ervoor dat vegan eten anders is dan anders. Mooie smaken en heerlijke kruiden.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Wat een leuke review! thanks Tessa! Graag tot de volgende bestelling weer..

Tyana
29 June 2020

Erg lekker vegan gegeten! Wat ik oorspronkelijk wilde was niet meer beschikbaar maar hier werd ik netjes over gebeld en mijn nieuwe keuze was greaat :)

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Fijn dat alles toch nog naar wens is geweest! bedankt voor uw feedback! hopelijk tot een volgende keer..

Tarika Chopra
27 June 2020

Loved the quality and taste of food.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Thank you for your feedback! Hopefully you will order again!

Suzanne
22 June 2020

Precies op tijd bezorgd, nog steeds warm, ondanks dat het best een bezorgafstand was. .. Heerlijk al die vegan opties, weer een extra plek waar je terecht kan als vegan. Het was een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding... (veel ;-)) Voor mij hoeft niet alles perse met vleesvervangers, alleen groenten is ook top, maar dit was wel heel lekker.. dank voor het eten... en de grote hoeveelheid keuzeopties (friet mag alleen minder hard gebakken..)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Uw speciale voorkeuren kunt u in de opmerkingen bij uw bestelling vermelden ;) Graag tot de volgende keer!

Tes
18 June 2020

Keer op keer is het eten zo lekker, goed gekruid en alles vers. Wij zullen zeker vaker bestellen hier!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Fijn dat alles iedere keer naar wens is! Graag tot de volgende keer!

Jan
12 June 2020

Heerlijk gegeten en geweldige service. Wij komen terug!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Jullie zijn altijd welkom! Graag tot de volgende keer!

Manfred
30 May 2020

Zoals altijd stelt Yalla Yalla niet teleur. Heerlijk eten, in ons geval vegan. De bezorging is vriendelijk en snel.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Houd onze website goed in de gaten... Volgende week nog meer vegan ❤

Hayley
30 May 2020

Het was lekker. Het is leuk met de bordjes.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback!

Bram
28 May 2020

Wederom top, eten was weer geweldig, nette bezorging. Wij blijven hier lekker bestellen :)

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback! Hopelijk weer tot de volgende keer!

BMG
28 May 2020

liefde

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

meindert
19 May 2020

Heerlijk (afhaal) gegeten, fijne smaken, voor herhaling vatbaar. Als je toch zulke overburen hebt...........

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback! Als ik had geweten dat u besteld had dan had ik dat natuurlijk gewoon tussendoor even kunnen afgeven! Graag tot de volgende bestelling weer!

Bram
11 May 2020

Het eten was wederom heerlijk. De kwaliteit en hoeveelheid zijn elke keer exact t zelfde, en zijn super. Eten ook perfect op tijd en heet geleverd. Erg tevreden, wij blijven komen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Fijn om te horen! Dank u wel voor uw feedback!

nico goverde
9 May 2020

punctuele levering en uitstekende kwaliteit.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback!

Marije
9 May 2020

Lekker eten , mooi verzorgd en snel bezorgd.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Bedankt voor uw feedback!

Serena
7 May 2020

Gewoon goed! Ik kan er niet veel anders van maken. Veel (veganistische) keus, heerlijk en snelle bezorging. En goede prijsverhouding.Je krijgt waar voor je geld.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

Anoniem
5 May 2020
Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Thank you for your feedback!

kelly
4 May 2020

Food was amazing and a lot of it. also you get wonderful plates with it!! will definately order more!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Thank you for your feedback!

Maartje
2 May 2020

Super lekker eten, fijn dat er vegan opties zijn! Daarnaast leuk dat het in keramieken bakjes geserveerd wordt. Bezorging was sneller dan aangegeven, dus helemaal top!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

Fons
29 April 2020

Heerlijk zoals altijd. De vegan gerechten zijn uniek en super lekker. Yalla Yalla steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Hopelijk kunnen we binnenkort ook een vegan kapsalon bestellen.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Heel erg fijn om te horen dat alles goed in de smaak valt! Dank u wel voor uw feedback!

Mieke
28 April 2020

Het eten was heerlijk en zag er weer prachtig uit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

peter bierens
28 April 2020

Was heerlijk en goed op tijd gebracht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

Esther
28 April 2020

Wij bestellen hier altijd de veganistische maaltijden en die zijn super! En de keramieken schaaltjes vind ik helemaal top 😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

Suzanne
23 April 2020

Lekker eten, goed gekruid, leuke bordjes, niet duur. Gewoon een fijne plek met veel vegan aanbod!

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Dank u wel voor uw feedback!

Bram
20 April 2020

Het eten was echt heel erg lekker. Ook genoeg per portie. Bezorging ook goed, eten was nog heet. De vegan gyros was alleen echt heel zout (te). Voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Super bedankt voor uw feedback!

Miranda
20 April 2020

Altijd zeer tevreden. Helaas waren deze keer de frietjes niet gaar. De rest van de bestelling was erg lekker en zeer goed op smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Beste Miranda, wat vervelend om te horen dat de frietjes niet goed waren. De afstand is een puntje waardoor de frietjes wellicht slap zijn geworden. We kunnen de volgende keer eventueel proberen om de frietjes apart te verpakken als u dat wilt geef dat aub aan bij de opmerkingen. Gelukkig was de rest van de bestelling wel goed!

Hanneke
6 April 2020

Wij vonden het eten super lekker! Goede prijs-kwaliteit verhouding doordat er een heerlijke salade bij zit. We gaan zeker nog een keer bestellen. Wij hadden Tajines en hebben nu redelijk wat aardewerk, is het mogelijk dat bij een volgende bestelling in te leveren?

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Beste Hanneke, Leuk om te horen dat alle naar wens is geweest ;) Wij serveren inderdaad bijna alles op echte borden om het milieu te sparen. Je kunt de borden bij je volgende bestelling weer mee teruggeven, je mag de borden ook houden. Er is op dit moment ook nog een actie lopende dat als je 6 borden hebt gespaard je ze bij ons kunt komen inleveren en je daarvoor een handbeschilderd exemplaar mag uitkiezen!

Jasmijn
4 April 2020
Maartje
13 February 2020
Ruud Vd Heijden
13 February 2020

Lekker! Maar wel onze extra sauzen vergeten :(

Reaction from Yalla Yalla By L' Oriental

Wat vervelend om te horen! Kunt u dit vermelden bij uw volgende bestelling dan maken wij dit goed!