Beoordelingen van Yalla Yalla By L' Oriental Eindhoven

Recente recensies van Yalla Yalla By L' Oriental Eindhoven

5 sterren na 23 reviews

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd stelt Yalla Yalla niet teleur. Heerlijk eten, in ons geval vegan. De bezorging is vriendelijk en snel.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Bedankt voor uw feedback! Houd onze website goed in de gaten... Volgende week nog meer vegan ❤

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Het is leuk met de bordjes.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Bedankt voor uw feedback!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top, eten was weer geweldig, nette bezorging. Wij blijven hier lekker bestellen :)

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Bedankt voor uw feedback! Hopelijk weer tot de volgende keer!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

liefde

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Dank u wel voor uw feedback!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk (afhaal) gegeten, fijne smaken, voor herhaling vatbaar. Als je toch zulke overburen hebt...........

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Dank u wel voor uw feedback! Als ik had geweten dat u besteld had dan had ik dat natuurlijk gewoon tussendoor even kunnen afgeven! Graag tot de volgende bestelling weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk. De kwaliteit en hoeveelheid zijn elke keer exact t zelfde, en zijn super. Eten ook perfect op tijd en heet geleverd. Erg tevreden, wij blijven komen!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Fijn om te horen! Dank u wel voor uw feedback!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

punctuele levering en uitstekende kwaliteit.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Bedankt voor uw feedback!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten , mooi verzorgd en snel bezorgd.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Bedankt voor uw feedback!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed! Ik kan er niet veel anders van maken. Veel (veganistische) keus, heerlijk en snelle bezorging. En goede prijsverhouding.Je krijgt waar voor je geld.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Dank u wel voor uw feedback!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Thank you for your feedback!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was amazing and a lot of it. also you get wonderful plates with it!! will definately order more!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Thank you for your feedback!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, fijn dat er vegan opties zijn! Daarnaast leuk dat het in keramieken bakjes geserveerd wordt. Bezorging was sneller dan aangegeven, dus helemaal top!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Dank u wel voor uw feedback!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. De vegan gerechten zijn uniek en super lekker. Yalla Yalla steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Hopelijk kunnen we binnenkort ook een vegan kapsalon bestellen.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Heel erg fijn om te horen dat alles goed in de smaak valt! Dank u wel voor uw feedback!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en zag er weer prachtig uit!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Dank u wel voor uw feedback!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en goed op tijd gebracht.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Dank u wel voor uw feedback!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier altijd de veganistische maaltijden en die zijn super! En de keramieken schaaltjes vind ik helemaal top 😊

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Dank u wel voor uw feedback!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed gekruid, leuke bordjes, niet duur. Gewoon een fijne plek met veel vegan aanbod!

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Dank u wel voor uw feedback!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel erg lekker. Ook genoeg per portie. Bezorging ook goed, eten was nog heet. De vegan gyros was alleen echt heel zout (te). Voor herhaling vatbaar

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Super bedankt voor uw feedback!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden. Helaas waren deze keer de frietjes niet gaar. De rest van de bestelling was erg lekker en zeer goed op smaak.

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Beste Miranda, wat vervelend om te horen dat de frietjes niet goed waren. De afstand is een puntje waardoor de frietjes wellicht slap zijn geworden. We kunnen de volgende keer eventueel proberen om de frietjes apart te verpakken als u dat wilt geef dat aub aan bij de opmerkingen. Gelukkig was de rest van de bestelling wel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten super lekker! Goede prijs-kwaliteit verhouding doordat er een heerlijke salade bij zit. We gaan zeker nog een keer bestellen. Wij hadden Tajines en hebben nu redelijk wat aardewerk, is het mogelijk dat bij een volgende bestelling in te leveren?

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Beste Hanneke, Leuk om te horen dat alle naar wens is geweest ;) Wij serveren inderdaad bijna alles op echte borden om het milieu te sparen. Je kunt de borden bij je volgende bestelling weer mee teruggeven, je mag de borden ook houden. Er is op dit moment ook nog een actie lopende dat als je 6 borden hebt gespaard je ze bij ons kunt komen inleveren en je daarvoor een handbeschilderd exemplaar mag uitkiezen!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Maar wel onze extra sauzen vergeten :(

Reactie van Yalla Yalla By L' Oriental:Wat vervelend om te horen! Kunt u dit vermelden bij uw volgende bestelling dan maken wij dit goed!